Finnpartnership

Finnpartnership on Finnfundin hallinnoima ja ulkoasiainministeriön rahoittama liikekumppanuusohjelma. Finnpartnership tarjoaa liikekumppanuustukea ja neuvontaa suomalaisyritysten ja muiden suomalaisten toimijoiden kehitysmaihin suuntautuviin, liiketaloudellisesti kannattaviin hankkeisiin.

Finnpartnershipin palveluiden avulla pyritään lisäämään suomalaisten ja kehitys­maayritysten välistä kaupallista yhteistyötä, edistämään tuontia kehitysmaista, edistämään kehitysmaiden taloudellista kasvua, monipuolistamaan niiden tuotantoa ja viennin rakennetta sekä muuten palvelemaan kohdemaiden kehitystä.

Liikekumppanuustukea ja uusia yhteistyökumppaneita

Liikekumppanuustukea voi saada muun muassa hankevalmisteluun, yhteistyökumppanin etsintään, kehitysmaayrityksen henkilökunnan koulutukseen, asiantuntijapalveluihin liiketoimintamahdollisuuksien parantamiseksi sekä kehitysmaatuontiin. Vuoden 2013 alusta liikekumppanuustuen ehtojen muutosten myötä uusia tuettavia hankevaiheita olivat ammattikoulutus ja tuki paikalliselle koulutustoiminnalle sekä teknologian ja ratkaisujen pilotointi.

Finnpartnershipin Matchmaking-palvelun avulla kehitysmaayritykset voivat etsiä suomalaisia liikekumppaneita.

www.finnpartnership.fi

 

Finnpartnership

 
 
Finnfund

Teollisen yhteistyön
rahasto Oy (FINNFUND)

Uudenmaankatu 16 B
PL 391 00121 Helsinki
puh. 09 348 434
faksi 09 3484 3346
www.finnfund.fi